Peaks Oliebollen Mix Glutenvrij (300 gr)
Daarom KoopjesDrogisterij.nl
- De voordeligste online drogist
- 14 dagen om te retourneren
- 4,6/5 sterren uit 10.000+ reviews
- Discreet verpakt
Peak's Oliebollen mix
Mix voor glutenvrije oliebollen
Ingredienten
TARWEzetmeel glutenvrij
suiker
dextrose
boekweitmeel
LUPINEmeel
emulgator (SOJAlecithine)
verdikkingsmiddel (xanthaangom)
zout
rijsmiddelen (difosfaten, natriumcarbonaten)
| Voedingswaarde | per 100 g: | per 25 g: |
| energie | 1500kJ/354 kcal | 375 kJ/89 kcal |
| vet | 1,5 g | 0,4 g |
| – waarvan verzadigd | 0,39 g | 0,1 g |
| – enkelvoudig onverzadigd | 0,25 g | 0,1 g |
| – meervoudig onverzadigd | 0,79 g | 0,2 g |
| koolhydraten | 82,2 g | 20,6 g |
| – waarvan suikers | 9,37 g | 2,3 g |
| voedingsvezel | 2,3 g | 0,6 g |
| eiwit | 1,7 g | 0,4 g |
| zout | 1,26 g | 0,3 g |
Gebruik
Wel de 150g rozijnen in heet water en laat ze uitlekken en bestrooi ze met wat boekweitmeel. Meng de Peak's oliebollenmix 300g met 225ml magere melk en een ei, voeg hier 15g gist aan toe en mix tot een glad beslag. Roer de rozijnen door het beslag.
Laat het beslag 35 minuten rijzen in een oven van 50°C, afgedekt met plastic folie. Verwarm intussen de zonnebloemolie in een frituurpan. Bak de oliebollen aan beide kanten goudbruin. Bestrooi de oliebollen met poedersuiker.
Op een koele, droge plaats bewaren.
Fabrikant
Peak's Free From
P.O. Box 50505
3007 JA Rotterdam
The Netherlands
Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.
Isostar, de expert in sportvoeding. Dranken vloeibaar of in poedervorm...
Twee glutenvrije pizzabodem, apart verpakt. IngrediëntenWater, maisze...
Glutenvrije zoete puntbroodjes.IngrediëntenRijstemeel, water, suiker,...
Met een speciale formule die sportprestaties met 19% verbetert Hydrate...